jueves, 21 de abril de 2011

Una reflexión oportuna

Queremos reflejar, puesto que instrumento reflector de los mass media somos, un interesante artículo de Julià Àlvaro, periodista valenciano, que se gana la vida en la redacción de deportes de Canal 9.
Como suele decirse en estos casos, ni nos identificamos ni nos dejamos de identificar con las opiniones de Julià Àlvaro. Pero las consideramos interesantes y oportunas.
Es un artículo publicado en un sugestivo medio digital L'Informatiu.Com. Diari Digital Valencià per als Nous Temps. Y se titula "ERROR". He aquí su primer párrafo y el link para leerlo todo.
Dissabte passat vaig estar en la manifestació organitzada per Acció Cultural. Davant els abusos del PP governant em sembla que és imprescindible organitzar aquest tipus de convocatòries i molt convenient assistir-hi. Una part del País Valencià no oficial, una part invisible però no tant minoritària per més que diguen, estava allà, caminant alegre pels carrers de la capital. El lema em pareix un error immens. Volem veure TV3 és una reclamació tant raonable i legítima com inútil des del punt de vista polític. La demanda es un “brindis al sol” que únicament serveix per endurir les posicions del PP que amb el vetos a la televisió del Principat es reaferma davant els seus. TV3 arribarà només quant la democràcia li guanye a l’autoritarisme, quan canvie el govern de la Generalitat.
Por cierto que Julià Àlvaro ha realizado una serie de 30 entrevistas a personalidades de la izquierda valenciana que deben ser reveladoras, puesto que el autor es un excelente profesional (y el fotógrafo, Robert Ortín, también) y los entrevistados son de los que siempre tienen algo que decir. Se irán publicando en el mismo medio L'informatiu.Com
F.B.

No hay comentarios:

Publicar un comentario